2012 novemberi sörözés: beszámoló

Lelkes, bár igen kis létszámban magát képviselő keménymag ezúttal a Veres Pálné utcában található Big Ben Teaházban találkozódott, hogy a sokáig tartó meleg után beköszönő hideget ellensúlyozzuk valamivel.  (Nyilván a sör ilyenkor talán nem a legjobb választás, de ezügyben nyugodtan cáfoljatok meg!)

A “Beastie Boys” turnéjának következő állomásán, a Big Ben Teaházban…

Végre oda tudtam adni az Angliában beszerzett, vákumcsomagolt yorkshire-i teát B-nek (aki persze aztán majd ottfelejtette a végén), egy rossz szava sem lehetett rám.  A felszolgálás igen érdekes stílusban zajlott, kvázi önkiszolgálónak éreztem a helyet, mert a felszolgálók csak igen ritkán mozdultak ki a pult rejtekéből.  A kedvenc Pu’erh teámat is csak kancsóban kaptam meg, noha az itallapon szereplő szöveg felöntésről is szólt.  De eleve nem is voltak túl nagy elvárásaim :-)

A buli kezdete előtt még gyorsan befejeztem a következő kisebb (csupán párszáz commitból álló), de a FreeBSD 9.1 előkészítése miatt még mindig nem committolható Haskell frissítésemet, amely a Glasgow Haskell Compiler 7.4.2 (ezúttal már GCC 4.6 verziójára támaszkodva) és a Haskell Platform 2012.4.0.0 változatát hozza magával.  Reméljük, előbb-utóbb azért eljut a Portgyűjteménybe is…