2012 júliusi sörözés: beszámoló

Lévén, hogy kb. 2000 kilométerre hűsölök most kedvenc kis országomtól, nem vettem részt a mostani sörözésen.  Ellenben az Egyesület résztvevő tagjaitól begyűjtöttem a(z élmény)beszámolókat.  A helyszín egyébként nyári szokás szerint ismét a Jégkert volt (amely az aktuális időjárási viszontagságnak köszönhetően most valamennyire rá is szolgált a nevére).

Júliusi jégkerti jelenet

A hangulat jó volt, azonban a 40 fokhoz szokott szervezetünk nehezen viselte a hirtelen laza 21 fokos zuhanást, szóval nagyrészt fáztunk, talán Mauzi kivételével :-) Ezúttal eljött Jerry is, és ismét az élet nagy dolgairól folyt a társalgás. Csupán egy szokatlan jelenség volt, éspedig, hogy senki nem evett gulyáslevest, ezzel is megtörve a lassan 2-3 éves hagyományt :-)

Írja Guska, amelyet Légrádi elnök úr imigyen indokolt meg:

…mert aznap máshol már fogyasztottam gulyáslevest, ezért inkább az óriás hamburgerrel kentem jól össze magam…

Lev csak ennyit tett hozzá:

A magam részéről is kellemesnek jellemezném a pénteki sörözést. Azért az a jeges kávé nem volt semmi, sőt kifele, a pénztáros megkérdezte, hogy hogy ízlett a burger, amit ettem. Kétszer kérdeztem vissza, hogy mit akar, mert nem akartam ezt elhinni. Hiába, vannak még jó helyek pesten…

amelyet Sziszi így magyarázott:

… vagy csak aggódott egy kicsit az arckifejezésed alapján :-P Tőlem pl nem kérdezett ilyesmit. Igaz lehet, hogy eltereltem a figyelmét a bringával :-)

 (Köszönöm srácok a beszámolókat, és Guskának a képet!)