2012 januári BSD sörözés: beszámoló

A január 20-án, pénteken havi sörözésünket két új taggal gazdagabban, Kotcauer Péterrel és Ádám Szilveszterrel (Sziszi) tartottuk. Sziszi egyébként már szinte az ősidők óta támogatója az Egyesületnek, azonban csak most látta elérkezettnek az időt, hogy ténylegesen be is lépjen. Bár, ami azt illeti, Péter is elmondása szerint már 2004 óta fontolgatta csatlakozását. Tehát egyáltalán nem mondhatjuk, hogy elhamarkodták volna! :-)

Fénykép ezúttal nincs, ellenben íme Sziszi rövid beszámolója:

,,A Stex immár teljesen füstmentes — és ezért szokatlanul jó látási viszonyokkal rendelkező — pincéje szolgált ezúttal helyszínként a havi sörözéshez, amelyen ismét rekordközeli jelenlétet regisztrálhattunk. (Csúcsidőben 10-en is voltunk!) Külön öröm, hogy nagyon sok új arcot (és néhány régen látott ismerőst) is láthattunk, így volt alkalom ismerkedni és kötetlenül fogyasztani az este slágerét, a forró csoki + sör kombót.

A programozási nyelvek nyelvészeti és esztétikai elemzésén, különféle Linux disztribúciók összehasonlításán és az éves rendezvényterv csiszolgatásán túlmenően ismét szabadjára eresztettük Beastie-t (ezért lett “release” sörözés), de szerencsére nem tett kárt semmiben és nem kötött bele senkibe azalatt az idő alatt sem, amíg az asztalt magára hagytuk. (Igaz, alig tudott állni a lábán…)”